Pazar Günü İstanbul'da Yapılacaklar


Sizde Pazar sabahı güzel bir uykudan uyanmış ve evde öylece plansız bir şekilde oturuyorsanız size kısa ideal bir öneri. Hafta içi iş temposuna inat sakin bir gün geçirmeniz dileğiyle. İlk başta arkadaşlarınız veya aileniz ile Beşiktaş Kahvaltılar Sokağına gidip güzel bir kahvaltı yapmanız. Birbirinden güzel mekanlardan birini muhakkak beğeneceğinizi umuyorum. Mekanlar kahvaltı fiyatları ise ortalama 20-25 tl arası değişmekte ekstra isterseniz bir birinden farklı lezzetli ürünlerde ekleyebilirler.

Kahvaltının ardından ise Çırağan Caddesi yolundan yavaşça devam edip Rumeli Hisarında 2.köprü yakınında bulunan Borusan holdinge ait Perili Köşk Borusan Comtemporary ziyaret edebilirsiniz merak etmeyin Pazar günleri dahi açık. Perili Köşkte bulunan eserleri,  Çağdaş Sanat koleksiyonları bulunmakta bu koleksiyonu inceledikten sonra teras katınca Müze kafe kısmında İstanbul’un en güzel manzarasını görebilirsiniz. Boğaza tamamen hakim olan manzarası sizi ferahlatmaya yetecektir. Müze kafe’de birbirinden güzel içecekler, tatlılar hizmeti sunulmaktadır. Kafe’de çayın bardağı 5 tl olması biraz öğrenciyi korkutsa da o manzarayı gördükten sonra ve arada böyle şeyler yaptığı için hiçte üzüleceğini sanmıyorum. 

 Böylelikle ideal ve sanat dolu huzur dolu bir gün geçireceğinize inanmaktayım. Bunun da yetersiz olduğunu düşünüyorsanız. Perili Köşkten Emirgan’a sahil boyu güzel bir yürüyüş yapabilirsiniz.

Ve bu yazıyı; Perili Köşk Borusan Comtemporary teras katından yazıyorum J



Yorumlar

  1. Önerin sayesinde güzel bir pazar günü geçirdim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dünya hiçbir şey hissetmeyenlere aittir.

UNESCO Dünya Mirası Yedikule Bostanları

Ege'nin İncisi Fethiye