İzdivacınıza Herhangi Bir Mani Bulunmamaktadır. O Halde Gülümseyin Çekiyorum :))


İzdivacınıza  Mani Bir Hal Bulunmamaktadır. O Halde Gülümseyin Çekiyorum :)) 

Fotoğraf çektirmek isteyen çiflere ufak bi kaç öneri. 

İlki gelinlerin her anında yanında olucak yardımına yetisecek ve en önemlisi eteklerini toparlayacak bir nedime. Bence nedimelik profesyonelleşmesi gereken  güzel bir iş=). Emin olun o gün işler sarpasarmaya biraz daha meyilli oluyor. Ama hayatınızın en mutlu gününde strese girmemek, kafayı hiçbirseye takmamak en önemlisi yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmemek düğün gününüzün güzel geçmesi için çok önemli.

Photoshopla sormurtan bir suratı güldürmek mümkün olsada hala yeteri kadar doğal bir gülümsemeyi yapacak teknolojide değil=) Hiçbir şey o ışıltılı gülümsemenin yerini tutamıyor. Bu yüzden düğün gününüzde her an moralinizi düzelticek, her sorunu hızlıca çözebilecek bir yardımcı şart. Nedimeye dönüşebilecek abla, kardeş, kuzen yada yakın arkadaş düğün gününüzde herşeyin çok daha kolay ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Bir diğer küçük ama önemli konu ise babet=) Ağır bir gelinlik ve upuzun bir duvak taşıdığınız düğün gününüz de, yorulduğunuzda hemen ayağınıza geçirebildiğiniz bir çift babet tüm günün ağırlığını ve yorğunluğunu hafifletmenize tahmin edemeyeceğiniz kadar yardımcı olacaktır. Aynı zamanda fotoğraf çekimi sırasında da özellikle koru tarzı bol yokuşlu mekanlar da yine babetler gelinler açısında büyük bir kurtarıcı görevi görüyor.

Kaynakça: Ailem :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dünya hiçbir şey hissetmeyenlere aittir.

UNESCO Dünya Mirası Yedikule Bostanları

Ege'nin İncisi Fethiye